Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Okos otthon webshop

A mai világban az egészség gyakorlatilag felbecsülhetetlen értékű kincs. El sem tudjuk képzelni, mennyire igaz ez: ha az ember elveszíti az egészségét, gyakorlatilag bármit megadna, hogy visszakapja. Sokan, akik valamilyen problémával szembesülnek, egyszerűen nem értik, mi lehet a megoldás, mily módon lehet a lehető leggyorsabban visszatérni az egészséges életmódhoz.

A lehető legjobb megoldás, ha megpróbáljuk magunk felügyelni a szervezetünket. Megfelelő-e a vérnyomásunk vagy az EKG-nk? Honnan tudhatjuk, hogy a különböző paramétereink helyesek-e? A válasz az, hogy az okosgyógyászat eszközeit érdemes használni, az nekünk nagyon jó, ha otthon le tudjuk mérni, hogy sikeresek voltak-e a különféle terápiáink vagy sem.

Miért érdemes az okos gyógyászattal foglalkozni?

Az okosotthon termékek használatának egyik fő szempontja, hogy folyamatosan nyomon tudjuk követni és analizálhatjuk a különböző egészségügyi paramétereink alakulását. Előfordulhat, hogy először nem tudjuk, hogy lázasak vagyunk-e, vagy mennyi a vérnyomásunk.

A legjobb ebben az egészben, hogy nem kell állandóan magánorvoshoz járnod. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bárkit is ki le akarunk beszélni a szükséges orvosi tevékenységekről.

Milyen okos gyógyászati eszközök vannak? Néhány példa!

Rengeteg olyan különféle eszközt kaphatunk, melyek elősegítik az egészségmegőrzésünket, vagy pedig a megfelelő monitorozást. A lista korántsem teljes, csupán néhány, fontosabb terméket mutat be.

A Viatom AirBP2 egy remek eszköz vérnyomásmérésre, ennek a segítségével nagyon könnyen és precízen meghatározhatjuk a vérnyomásunkat.

Az iHealth Wave AM4 fitness tracker arra jó, hogy futás közben a lépéseinket, vagy a megtett távolságot mérjük. A termék ráadásul vízálló, így vízben is remekül használható.

A Hee készülék fényterápiás célú, ezért alkalmas a szem, a nyálkahártya vagy az orr irritációinak megelőzésére és kezelésére.

A Go2Sleep véroxigénszint ellenőrző remekül használható arra, hogy a vérünk oxigénszintjét ellenőrizzük, vagy éppen a pulzusunkat.

A Viatom Checkme Pro az okosgyógyászat egyik legsokoldalúbb eszköze. Ideális például lépésszámláláskor vagy alváskontroll használatakor.

A Viatom AirBP2 Vérnyomásmérő még EKG funkcióval is el van látva, kiválóan alkalmas a pulzusszám mérésére.

Az Accapi vállrögzítő készülék remekül képes rögzíteni a vállainkat annak érdekében, hogy a tartásunk tényleg a lehető legkényelmesebb legyen.

Az iHealth PT2L segítségével érintés nélkül megmérhetjük a lázunkat akár percek alatt.

Ha idős vagy mozgássérült ember tartózkodik a házban, érdemes lehet ágyrögzítőt vásárolni, mert így egy rendkívül ergonomikus alvófelületet kapnak, amelyről könnyen fel tudnak állni.

Minden pici gyerek számára nagyon fontos, hogy megfelelően képes legyen elsajátítani a mozgáskoordinációs technikákat, valamint az ülési technikákat, erre lehet jó például a NIMBO járókeret.

Kiemelkedően gyerekbarát termékek. Rengeteg ócska minőségű, bóvli terméket lehet vásárolni a különféle boltokban, vagy az interneten, melyek teljesen használhatatlanok. A BANZ Bottle Ball például egyben labdajáték, és cumisüveg is, mely PVC és flatátmentes alapanyagokból készül.

Mennyi az okosotthon termékek piaci ára idehaza?

Az ár a termék típusától függően változik, de nagyjából kijelenthető, hogy a legtöbb esetben mindössze pár tízezer forintért vásárolhatunk megbízható minőségű, kiváló termékeket. A legdrágább okosgyógyászati eszközök ára körülbelül 50.000 Ft, de sok olyan van, ami még 10.000 Ft-ba sem kerül. 

Használhatók-e úgy, mint egy átlagember?

Sokan úgy gondolják, hogy ezek olyan divatos termékek, amelyeket portfólióinkat idézve hétköznapi ember nem engedhet meg magának.

Ez óriási tévedés. Az okostermékek akár már pár tízezer forinttól is elérhetőek, és ha szeretnénk, akkor inkább érjük be egy egyszerűbbel, mely olcsóbb árkategóriába tartozik, rengeteg ilyet lehet kapni a piacon.

Hol tudok hasonló termékeket vásárolni?

Magyarországon pillanatnyilag kevés olyan helyi üzletet találni, melyek okostermékek forgalmazásával és árulásával foglalkoznának, hiszen a legtöbb városban még kevesen ismerik ezeket a termékeket.

Ha megfizethető termékeket szeretnél beszerezni, rendelhetsz és vásárolhatsz az online áruházakból. Ha van kedved, látogasd meg a SmartMedical webáruházat, ahol a kiváló ügyfélszolgálatuk segíteni fog mindenben.

A koronavírus idején is érdemes ilyeneket venni?

A koronavírus idején ezek a termékek legalább annyira keresettek, mint előtte voltak, hiszen rengetegen rájöttek arra, hogy mennyire fontos az emberi egészség, ennek köszönhetően sokan kezdtek el az okos gyógyászat eszközeihez folyamodni.

Összefoglalás

Manapság az okosgyógyászat egyre elterjedtebb Magyarországon, így nem meglepő, hogy egyre többen ismerik fel fontosságát. Megfizethető áron nagyszerű eszközökhöz jutunk, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik mindennapjainkat. https://smartmedical.hu